Helios
Helios > Dekorativni premazi > Novosti

Novosti

12jun

Efikasna sanacija unutrašnjih zidnih površina nakon poplava

više

9maj

HELIOS dobitnik prestižne nagrade u Beogradu

više

20apr

Jubilarni deseti Heliomix susret

više

18apr

Novi proizvodi za Uređenje sveta po svome

više

17apr

U SUSRET SAJMU GRAĐEVINARSTVA 2012.

više

14mar

Najlepša fasada 2011

više

14mar

„GradiMo dalje“ - Zvezda Helios

više

28sep

HELIOS za najmlađe

više

20maj

Obezbedite sebi zadovoljnu mušteriju i nagradu

više

22apr

Nagrada za HELIOS SPEKTRA latex polumat

više

3dec

Najlepša fasada 2010

više

1dec

Otvaranje trening centra za fasadere, molere i parketare

više

1jul

Nov premaz za radijatore prijatniji za zdravlje i životnu sredinu

više

Arhiva novosti
14mar

„GradiMo dalje“ - Zvezda Helios


Pod sloganom „GradiMo dalje“, 07.03.2012., u fabričkom kompleksu Zvezde Helios, članice Helios Grupe, otvoren je novi, savremeni pogon za proizvodnju praškastih materijala u građevinarstvu. Investicija u izgradnju najsavremenijeg postrojenja za proizvodnju građevinskih premaza, ostvarena je u kriznim vremenima. Sama izgradnja pogona trajala je skoro godinu dana i u tako kratkom roku instalirana je tehnološka oprema koja je spremna da zadovolji zahteve tržišta sa stanovišta kvaliteta, a zadovoljeni su i zahtevi sa stanovišta produktivnosti i ponovljivosti šarži. Pogon je izgrađen po svetskim standardima za ovu vrstu tehnologije, sa ozbiljnim proizvodnim kapacitetima. Svečanim činom presecanja vrpce, pogon su otvorili g-din Uroš Slavinec, predsednik Uprave „Helios Domžale d.d.“, g-đa Stanica Levajac, generalni direktor industrije boja i lakova „Zvezda Helios a.d.“, g-din Franc But, ambasador Republike Slovenije u Srbiji i g-din Milisav Mirković, predsednik Opštine Gornji Milanovac.

      Zvezda - Helios Zvezda - Helios Zvezda - Helios Zvezda - Helios

U 2011. godini u investicije u Zvezdi Helios uloženo je oko 2,5 miliona eura, a najveći iznos u izgradnju novog pogona i to je ujedno i najveća investicija u Zvezdi Helios u proteklih 12 godina. Investirano je i u pogon za regeneraciju rastvarača i novi pogon industrijskih premaza.

Prethodna godina pripada nizu uspešnijih poslovnih godina Zvezde Helios, kako po rezultatima ostvarene proizvodnje i prodaje, realizovanim investicijama, novozaposlenim stručnim kadrovima, tako i po ostvarenim pozitivnim finansijskim rezultatima.

Zvezda Helios je članica Helios Grupe od 2003. godine i od ulaska Zvezde u Helios Grupu prodaja je povećana čak osam puta. Svečanosti su prisustvovale visoke zvanice, predstavnici privrede, opštine, poslovni partneri iz Srbije i tržišta iz okruženja, profesionalni korisnici materijala u završnim radovima u građevinarstvu.

  • Povećaj razmak između linija
  • Povećaj veličinu slova
  • Smanji veličinu slova
  • Štampaj