Helios
Helios > Dekorativni premazi > Novosti

Novosti

12jun

Efikasna sanacija unutrašnjih zidnih površina nakon poplava

više

9maj

HELIOS dobitnik prestižne nagrade u Beogradu

više

20apr

Jubilarni deseti Heliomix susret

više

18apr

Novi proizvodi za Uređenje sveta po svome

više

17apr

U SUSRET SAJMU GRAĐEVINARSTVA 2012.

više

14mar

Najlepša fasada 2011

više

14mar

„GradiMo dalje“ - Zvezda Helios

više

28sep

HELIOS za najmlađe

više

20maj

Obezbedite sebi zadovoljnu mušteriju i nagradu

više

22apr

Nagrada za HELIOS SPEKTRA latex polumat

više

3dec

Najlepša fasada 2010

više

1dec

Otvaranje trening centra za fasadere, molere i parketare

više

1jul

Nov premaz za radijatore prijatniji za zdravlje i životnu sredinu

više

Arhiva novosti
1dec

Otvaranje trening centra za fasadere, molere i parketare


Na lokaciji Zvezde Helios u Gornjem Milanovcu, 25.11.2010 g. su širom otvorena vrata Trening centra za stručno osposobljavanje fasadera, molera i parketara.

Trening centar Zvezda-HeliosTo je već drugi centar znanja i druženja profesionalnih izvođača radova u Srbiji, a prvi centar je otvoren pre nekoliko godina u Beogradu. Oba centra vode stručnjaci za upotrebu i aplikaciju premaznih sistema iz Heliosovog preduzeća DCB HELIOS iz Beograda. Novi trening centar čini moderno opremljeni prostor za usvajanje teoretskih i praktičnih znanja iz područja fasadnih termoizolacionih materijala, svih vrsta zidnih boja za enterijere i eksterijere i drugih materijala koji se koriste u završnim radovima u građevinarstvu. Trening centar će ugostiti više od 2.000 profesionalnih korisnika Heliosovih proizvoda vrhunskog kvaliteta, na godišnjem nivou, a planirane su i edukacije hobista kojima uređenje enterijera predstavlja vrhunsko zadovoljstvo. Kroz svoj primarni zadatak u sferi primenske edukacije, TRENING CENTAR nudi šansu, odn. omogućuje svim zainteresovanim profesionalnim korisnicima HELIOSOVIH materijala da steknu teoretska i praktična znanja pri upotrebi Heliosovih proizvoda i sebe ponude sa većim kvalitetom na tržištu rada.

Trening centar Zvezda-HeliosProfesionalci s velikim zadovoljstvom pozdravljaju takve oblike saradnje u pravcu proširivanja stručnog znanja, koje rezultira velikim zadovoljstvom korisnika Heliosovih boja. U prilog tome ide i činjenica da je svečanom otvaranju prisustvovao veliki broj gostiju iz cele Srbije. Široj javnosti prezentovana je i investicija u toku, novi pogon za proizvodnju građevinskih premaza sa najsavremenijom tehnologijom koji će svoje kapacitete popuniti i krenuti u rad tokom iduće godine. Nakon svečanog otvaranja trening centra, druženje je nastavljeno u restoranu hotela “Šumadija”, na Susretu najboljih fasadera u Srbiji.

      Otvaranje trening centra za fasadere, molere i parketare    Otvaranje trening centra za fasadere, molere i parketare

  • Povećaj razmak između linija
  • Povećaj veličinu slova
  • Smanji veličinu slova
  • Štampaj