Helios
Helios > Dekorativni premazi > Dodatne informacije > HGMIX
  • Povećaj razmak između linija
  • Povećaj veličinu slova
  • Smanji veličinu slova
  • Štampaj

HGMIX


HGMIX je savremeni sistem mešanja koji mešanjem boja i pasti za nijansiranje omogućava realizaciju svih kolorističkih zamisli potrošača. Pomoću ovog našeg sistema, potrebe i želje koje se odnose na najrazličitije nijanse boja mogu da se ostvare već na prodajnom mestu. Korišćenjem kompjuterske tehnologije i odgovarajuće mašinske opreme spektri boja mogu da se izrade lokalno, što je izuzetno pogodno za naše potrošače jer omogućava zadovoljavanje njihovih potreba na jednom mestu.

HELIOMIX

Celokupna paleta boja obuhvata više od 3000 nijansi i može da se realizuje u raznim kvalitetima premaza iz Heliosovih robnih marki TESSAROL, BORI i SPEKTRA. U sistemu mešanja HGMIX naći ćete bez teškoća pravu nijansu boje željenog kvaliteta za drvo, metal, zidove, betonske površine i slično. Naša platforma vam omogućava korišćenje HGMIX sistema za više od 20 različitih proizvoda iz našeg asortimana.
Da bismo vam olakšali izbor nijanse boje, u Heliosu smo izradili sistem ton karti HARMONIA koje sadrže razne kombinacije spektra boja za razne unutrašnje i spoljašnje površine. Sistem ton karti HARMONIA sačinjavaju HARMONIA Interier, HARMONIA Exterier i HARMONIA Bori. Pored palete pomenutih ton karti, HGMIX sistem mešanja omogućava pripremu izabrane nijanse boje iz ton karti Terra, Monicolor, NCS i Ral.
 

Kako doći do željene nijanse boje?

Vrlo jednostavno. Uzorak štofa, tapete, podne obloge, keramike, ... uporedite sa našim uzorkom boje. Kad izaberete nijansu boje, prodavac će vam je po recepturi iznijansirati na mašini za nijansiranje u odgovarajućem kvalitetu i željenoj količini, a zatim izmešati u mašini za mešanje.

Spisak prodavnica u Srbiji koje imaju sistem mešanja HGMIX